Binpicking demo, een broodnodige tussenstap

September 30th 2017

Hij is terug van heel even weggeweest, onze 3D binpicking demo opstelling staat weer voor u klaar.
Uitgebreid met meerdere 3D beeldinnametechnieken en nu met twee robots maken we ons verhaal van binpicking inzichtelijk in de demoruimte.

Toch doen we nog steeds een beroep op uw fantasie om de ideale en optimale toepassing van vision en robotica in uw eigen omgeving voor te stellen.
Het blijft immers ‘slechts’ een demo die we u kunnen geven, deze doen we met de middelen die we hebben.
Zo is het bijvoorbeeld niet noodzakelijk dat u het beste af bent met de ABB of de Yaskawa-robot die we voor de demonstratie hebben opgesteld.

Evenzo bepaalt uw omgeving welke Field of View het beste is en welke beeldinnamemethode het gunstigst uitkomt.

Juist óm u de mogelijkheden en beperkingen te kunnen tonen hebben we deze geheel verschillende robots beide in gebruik.
Ook tonen we de verschillen tussen lasertriangulatie en structured light. Dit zijn beide industriële 3D systemen, maar met andere eigenschabinpicking demoppen en toepassingen.

 

Robots kunnen worden uitgerust met een scala aan grippers, van magneet tot zuignap of food-grade Bernoulli-gripper. En vergt uw applicatie iets anders, dan wordt dat voor u geregeld.

Hiernaast ziet u een Bernoulli-gripper die een gepickte krentenbol oppakt heeft en weg gaat leggen.

 

Wilt u na de testen een uitgebreider beeld van uw toekomstige proces?

Ook dat regelen we voor u.
In een realistische animatie demonstreren de mogelijkheden die wij zien en maken duidelijk hoe het systeem er uit kan gaan zien.
Na de haalbaarheidsfase en oplevering van de animatie is uw risico en projectomvang tot in detail bekend.

binpicking demoHierdoor wordt het makkelijker om de investering te verantwoorden en per saldo brengt deze aanpak u sneller bij uw doel: een maximaal efficiënt proces, mogelijk gemaakt door customized automatisering met alle mogelijkheden die vision en robotica te beiden hebben.

En omdat we geloven dat ieder zijn vak heeft maken we de animaties niet zelf, maar werken we met partners als Unit040 en Visueel Direct

Zolang u maar één ding onthoudt:

U bepaalt wat u nodig heeft, wij maken dat waar. De binpicking demo is hierbij een tussenstap om de techniek te bewijzen.

Blog reactie