Systeemintegrator vision

April 4th 2017

Systeemintegrator vision, dat staat mooi op ons visitekaartje, maar wat betekent het in de praktijk?

Lees hier meer over onze rol en de vertaling naar uw praktijk

Het aspect wat we graag benadrukken is onze verantwoordelijkheid om u een turn-key oplossing aan te bieden.
Na het afstemmen van de functionaliteiten en de leveromvang is het verdere ontwikkelingsrisico dus voor ons! U koopt de garantie op een betrouwbaar en deugdelijk geïntegreerd systeem.

Al sprekende met onze klantenkring -voornamelijk groeiende maakbedrijven in Nederland- komt steevast een andere nood naar boven die men graag gegarandeerd ingevuld zou willen zien: technisch personeel!
Beltech heeft wat dat aangaat dezelfde uitdaging als u, het vinden en binden van goed passend technisch personeel van het juiste niveau.

De oplossing daarvoor is tevens aanleiding voor deze update:
Door te luisteren naar onszelf, onze mensen, sollicitanten en onze klanten zijn we gekomen tot een formule die het mogelijk maakt de juiste mensen aan onze groep te binden.
Dit doen we door het oprichten van een ‘pool’ gevuld met mensen, jobs, taken en studies.
Met dit format bieden we onze eigen mensen een breed scala aan mogelijkheden om ervaringen op te doen, zowel binnen als buiten One of A Kind Technologies.
In deze pool is ook ruimte voor engineers van onze klanten die een tijd als “systeemintegrator vision” mee willen draaien in het aanbod van projecten.

Met deze capaciteit achter de hand kunnen we ook inspringen op fluctuerende vraag en aanbod van talent.

Wellicht kreeg u het al mee via de media:
Bovenstaand initiatief is binnen Technologiegroep One ofA Kind Technologies gestart als zusterbedrijf van Beltech onder de naam Uniq Engineering

John van Gils licht u graag toe wat de mogelijkheden zijn.

U bereikt hem direct op +31 6 4354 9861