Brainport Industries op bedrijfsbezoek Beltech

March 30th 2017

Brainport Industries organiseert bedrijfsbezoek Beltech

Bedrijfsbezoek Beltech

Na een mooie introductie door John Blankendaal was het podium voor Richard Vialle.

 

bedrijfsbezoek beltechAls geen ander brengt Richard de tijdslijn in beeld waaruit blijkt in welke stroomversnelling Beltech terecht is gekomen, vier jaar na de overname door One of A Kind Technologies.

Naast de inhoudelijke machine-vision kennis en markten van Beltech en haar zusterbedrijven Smart Vision Center en Vimec maakte vooral het verhaal achter de startup Crux Agribotics veel indruk op het publiek.
Een goed event heeft ook een primeur: de aankondiging van onze nieuwste telg in de groep, Uniq-engineering. Dit bedrijf, onder leiding van John van Gils, bouwt aan een pool van talent wat onmisbaar is voor onze eigen groei en ontwikkeling, maar bovendien ook anticipeert op kennisbehoefte bij onze klanten en derden.

 

Uiteraard is Beltech meer dan alleen een mooie vergaderzaal, na de rondleiding waren we trots op het enthousiasme in de reacties, we hebben er letterlijk 30 ambassadeurs bijgekregen door dit event. Daarvoor bedanken we Brainport Industries graag -nogmaals- van harte!

 

bedrijfsbezoek Beltechbedrijfsbezoek Beltech